葡萄牙,集会大厅 / José Marini Bragança & Helena Veludo

建筑师:José Marini Bragança& Helena Veludo

地点:Cortes, Leiria, Portugal

项目组:Carla Sousa

项目年份:2007 – 2009

摄影:Pedro Ferreira

本案建筑与周围的自然环境紧密地联系在一起。为了最大程度地降低视觉影响,建筑从地面被抬高了一小段距离。建筑主要的材料——玻璃更拉近了室内外的距离。

白色的天花板和室内地板在视觉上界定了周围的风景。浴室作为一个单独的构件竖立在建筑中,打破了整体的宁静,浴室内侧的红则更衬托出了整个建筑的白。


Architects: José Marini Bragança & Helena Veludo

Location: Cortes, Leiria, Portugal

Project Team: Carla Sousa

Project year: 2007 - 2009

Photographs: Pedro Ferreira

The building provides a strong relationship with its natural surroundings. To minimise its visual impact, the building is raised up from the ground. The glass, its predominant material, brings its inside and outside closer together.

Both the ceiling and the inside floor paving white colour intends to visually frame the landscape. The support bathroom stands as a unique element to destabilise the whole proposal serenity, with the red of its inside fittings as a counterpoint to the whole building white colour.