西班牙,Ribera del Duero总部/ Estudio Barozzi Veiga

建筑师:Estudio Barozzi Veiga

地点:西班牙布尔戈斯罗阿

项目年份:2010

项目面积:3,640 sqm

摄影:Mariela Apollonio

项目基地位于一个小镇的边缘,根据城市与景观而塑造。本案项目诠释了周围的条件,展示了这里的基本特点,这些特点能让人们更加理解这个项目。

这座建筑成为一个过渡元素。建筑师重新组织了这座小规模的建筑,同时还通过塔楼的体量与地平线和景观式的纪念碑建立了对话关系。一个永恒的庞然大物赫然耸立在高原之上。


Architects: Estudio Barozzi Veiga

Location: Roa, Burgos, Spain

Project Year: 2010

Project Area: 3,640 sqm

Photographs: Mariela Apollonio

The site, on the edge of the town, has been sculpted by the city and the landscape, and the project, interprets this conditions, showing the essential features that bring us closer to understanding it.

The building becomes a transition element. Aware of the re-composition of the small scale context, and at the same time, establishing a dialogue with the horizon and the landscape monumentality, through the tower volume. A timeless monolith suspended over the plateau.

The embodiment of the building, through stone, is understood as an intensification of the site nature, which allows composing a sensorial invocation of the landscape. However, the presence of difference, in which the project expressed their radically contemporary condition.