加拿大,昆特威斯特,基督教青年会 / Architects Tillmann Ruth Robinson

建筑师:Architects Tillmann Ruth Robinson

地点:加拿大昆特威斯特

主要负责人:Scott Robinson

设计建筑师:Scott Robinson

合作者:Smith and Andersen Consulting Mechanical Engineers

客户:Ron Riddell General Manager

竣工时间:2009年5月

项目面积:49 920平方英尺

最终造价:$ 11,000,000

摄影: Shai Gil

昆特威斯特最近与基督教青年会合作,建成了一座最先进的娱乐设施,以满足社区的需要。50 000平方英尺的建筑将容纳两个休闲泳池、双倍于标准尺寸的体育馆、多功能室、健身区和一个单独的工作室。

此外,新设施的交通流线空间还加入了一条步行道,可以在寒冷的冬季使用。几间社区活动室分布在健身设施空间中,设计中还加入了室外储存空间,以满足这个城市设施的需要,这是该设施双重特性的一部分。建筑中还设有一间托儿所和行政管理办公室。

这座建筑位于一个闲置的商业与工业基地之上,毗邻401高速公路,该位置可以充分利用繁忙的车辆交通。建筑不仅是一个巨大的广告牌,项目空间还经过精心组织,可以最大限度地使阳光照射到建筑内。

建筑布局组成表现了“活动爆炸”,这将有助于激发迫切需要娱乐设施的社区的活力,它还是该地区未来发展的催化剂。


Architect: Architects Tillmann Ruth Robinson

Location: Quinte West, Canada

Principal-in-Charge: Scott Robinson

Design Architect: Scott Robinson

Collaborators: Smith and Andersen Consulting Mechanical Engineers

Client: Ron Riddell General Manager

Completion: May 2009

Project Size: 49,920 sq.ft.

Final Cost: $ 11,000,000

Photographs: Shai Gil

The City of Quinte West, in partnership with the YMCA, has recently completed a new state-of-the-art recreation facility to meet the growing needs of the community. The 50,000 square foot building will include two recreation pools, a double sized gymnasium, multi-purpose rooms, a fitness area and a separate studio space.

In addition, a walking trail has been incorporated into the facility’s circulation space for use during the cold winter months. As part of the facility’s dual nature, several community rooms are dispersed amongst fitness facilities and exterior storage space has been incorporated to accommodate the city’s equipment. A daycare and administration offices complete the facilities program.

Located on a vacant commercial and industrial site adjacent to highway 401, the building has been situated to take advantage of large volumes of vehicular traffic. In addition to the building acting as a huge billboard, program spaces have been carefully organized to provide maximum amount of sunlight to enter the building.

The composition of the building layout represents an “explosion of activity” that will serve to energize a community in desperate need of recreational facilities as well as it being a catalyst for future development in the area.