西班牙,卡塞雷斯,埃斯特雷马杜拉大学技术中心 / Fernández del Castillo Arquitectos

建筑师:Fernández del Castillo Arquitectos

地点:西班牙卡塞雷斯

总建筑师:Horacio Fernández del Castillo

设计组:David García-Asenjo, Vanesa Antigüedad, Diana Molina, Andrés García, Gianni Travaglione, Elena Tamaro, Patricia Andrés, Sabrina Marrancone

施工方:Construcciones Abreu S.A.

客户:Junta de Extremadura

面积:6,000 sqm

年份:2010

摄影: Jesús Granada

本项目在设计中考虑了建筑的特殊条件及其可持续性。主要设计目标之一就是在建筑的整体设计中实现高能源效率,建筑物围绕项目中央的一座主要的庭院而建造。

建筑面向庭院一侧的外表皮覆以金属板,呈现出坚实的外观线条,金属板的安装根据每个立面的用途或方位来决定。这种覆层不但能保护建筑免受过度日晒,同时还能面向中央庭院开放。


Architects: Fernández del Castillo Arquitectos

Location: Cáceres, Spain

Architect In Charge: Horacio Fernández del Castillo

Design Team: David García-Asenjo, Vanesa Antigüedad, Diana Molina, Andrés García, Gianni Travaglione, Elena Tamaro, Patricia Andrés, Sabrina Marrancone

Constructor: Construcciones Abreu S.A.

Client: Junta de Extremadura

Area: 6,000 sqm

Year: 2010

Photography: Jesús Granada

The proposed project takes into account the particular situation building and the sustainability. One of the main objectives was to achieve high energy efficiency, present in the overall design with the provision of a block situated around a main courtyard, which is set in the center of the building.

The building outward shown as a solid line coated with a sheet metal skin deployed, with a design that allows the presence of blades according to existing uses or orientation of each facade. This coating is intended to defend the building from excessive insolation aggression, while opening onto the central courtyard.