美国,密西西比州,杰克逊市,A. H. McCoy联邦办公楼 / Schwartz-Silver Architects

建筑师:Schwartz-Silver Architects

地点:美国密西西比州杰克逊市

项目面积:428000.0 ft2

项目年份:2013

摄影: Alan Karchmer

助理建筑师:Cooke Douglass Farr Lemons

结构工程师/立面顾问:Dewhurst Macfarlane

结构工程师/防爆:Weidlinger Associates

土木工程:Crown Engineering

景观设计师:Hargreaves Associates

A. H. McCoy联邦大楼的现代化改造设计由Schwartz-Silver建筑师事务所负责,是总务管理局优秀设计项目的一部分,该设计显著地改善了密西西比州杰克逊市的城市景观。建筑师利用此次机会,重新定义了建筑场地内城市与联邦政府的关系。重新设计的广场为大楼内的员工和来访者提供了一处风景优美的城市绿洲。延伸到场地角落的比例优美的安全展馆成为大楼一个温馨的入口。

McCoy联邦大楼的翻新任务包括改善入口通道,提高可持续性和空间标准,建造新的建筑系统,为大楼内20个联邦机构提供一个安全的入口。受密西西比河蜿蜒曲折的河道启发,展馆的入口华盖被设计成曲线型,迎接着过往行人。展馆缎带一样的立面外覆盖了一层白色的铝板表皮,与原有大楼的颜色相配。铝板“缎带”支撑着金属表面前面的烧结玻璃瓦,玻璃瓦就像是漂浮在建筑表皮前面一样,呈现出发光、半透明和瞬息万变的效果。

建筑的现代化改造重新设计了野兽派风格办公楼及其周围景观。除了改善了入口通道并彻底翻新了建筑系统,建筑师还与总务管理局合作,为建筑内的租户和杰克逊市实现了更加难以捉摸的东西。新的安全展馆和场地景观仅使用了总预算的大约15%,就使建筑变得更加温馨、更加安全、更加具有可持续性。


Architects: Schwartz-Silver Architects

Location: Jackson, Mississippi, USA

Area: 428000.0 ft2

Year: 2013

Photographs: Alan Karchmer

Associate Architect: Cooke Douglass Farr Lemons

Structural Engineer / Façade Consultant: Dewhurst Macfarlane

Structural Engineer / Blast: Weidlinger Associates

Civil Engineer: Crown Engineering

Landscape Architect: Hargreaves Associates

Constructed as part of the General Services Administration’s Design Excellence program, Schwartz/Silver’s modernization of the A. H. McCoy Federal Building and new security pavilion has dramatically changed the urban landscape in Jackson, Mississippi. The architects took the opportunity to redefine the relationship between the city and the federal government at this site. The re-envisioned plaza provides a landscaped oasis in the city for the employees and visitors who utilize the building. And by reaching out towards the corner of the site, the invitingly scaled security pavilion creates a welcoming entry point for the building.

The mandate for the renovation of the McCoy Federal Building included improved accessibility, sustainability and space standards; new building systems; and a secure entry for the building’s twenty federal agencies.  Inspired by the Mississippi River’s changing meanders, the pavilion’s entry canopies curve out to welcome pedestrians. The ribbon-like façades of the pavilion are clad in white aluminum skin matching the color of the original tower. In front of that metal surface, aluminum ribbons support fritted glass shingles that hover free of the façade. The glass shingles, floating in front of the building skin, are luminous, translucent and ephemeral.

The modernization of the building reimagined the Brutalist-style office building and its surrounding landscape. In addition to accessibility improvements and the complete renovation of building systems, the architect was able to work with the General Services Administration to achieve something more elusive for the building tenants and the City of Jackson. Using approximately 15% of the overall budget, a new security pavilion and site landscaping transformed the building character in a more welcoming, secure and sustainable direction.