日本,广岛 ,Miyake某住宅 / Hidetaka Nakahara Architects + Yoshio Ohno Architects

建筑师: Hidetaka Nakahara Architects, Yoshio Ohno Architects

地点:日本,广岛

场地面积:341.42sqm

项目面积:93.0 sqm

项目年份:2014

摄影:Kenji Masunaga

建筑师提供的项目信息。这座住宅跨越场地而建,被一面4米高的挡土墙分隔开。

项目场地被挡土墙分成两部分,一部分成为销售用地,分割后的场地各自独立。建筑师将各自独立的两部分作为一个整体进行设计。

建筑师设计了一座可以跨越4米高挡土墙的建筑。

通过这样的设计,建筑师确保了挡土墙顶部和底部的流畅,还使整个场地充满活力。

为了将室外空间以及室外的新鲜空气引入室内,建筑师设计了一个连接室内外的空间,这个户外起居空间有着高高的天花板,丰富了业主的生活。

这所房子连接起被分割的土地,建筑师在这里利用空地塑造了生活空间。

建筑师在生活、场地与建筑之间创造了新的联系。


Architects: Hidetaka Nakahara Architects, Yoshio Ohno Architects

Location: Hiroshima, Hiroshima, Japan

Site Area: 341.42sqm

Area: 93.0 sqm

Year: 2014

Photographs: Kenji Masunaga

From the architect. This house has been built and as across the site, which is separated by a retaining wall of 4m height.

The site is divided,one of the grounds by the retaining wall caused by construction for the purpose of sale of land, it was the site each independent. We was thought to be used as a site of one again.

It was arranged so as to straddle the retaining wall of 4m height building.

By doing so, we manner can ensure the flow line of the top and bottom of the retaining wall, is used as a place to live whole site.

To incorporate external actively, along with the outside air is, as a margin that connects external and internal, outdoor living high ceiling has given richness to life.

This house was connected the grounds that have been divided, I made the margins of life in situ.

I think has become a new relationship of life,site and building.