新加坡,国家心脏病中心方案/broadway malyan建筑设计公司

Broadway Malyany是一个在英国,欧洲,中东和亚洲都设有分部的国际公司,最近提出了新加坡国家心脏病中心方案。它是大型计划中的一个医院,改计划将以更先进的技术和环保的方式重建该国的医院区。

Broadway Malyany的10个故事医院尽量减少病人行走距离。底下6层放置医院的实验室、设施、外科、放射科和类似的科室。医院的7-10层主要是免费治疗的设施和工作人员培训。

Broadway Malyany的新加坡办事处主任Jason Pomeroy认为:“我们民族根本的精神是把人放在第一位,这种理念将确保中心满足个人在日常工作,生活,娱乐和疗养的生活,无论他们是病人,医生或访客”。

心脏病中心的一个重要特点是丰富的休憩用地,鼓励病人、工作人员和工人之间交流。这些空间,即庭院和花园,是融合自然采光和自然通风,以补充养病过程。这些空间的目标是联系所有的使用者。该中心的通过透明的动态的立面,强调内部的公共花园。开放的思想也体现主楼的较大的大厅创造大的流通的空间。它们有双重目的,最大限度地创造零售面积,更大的空间有利提高工作人员的效率。

Broadway Malyany设计采用了模块化的方法,这将有助于加快项目的建造。工程将开始2009年9月,并希望到2012年春季尽早完成。

原文:http://www.archdaily.com/22981/national-heart-center-in-singapore-broadway-malyan/

版权:www.ArchGo.com 翻译:夔

(点击此处下载所有大图 0.4 M)


 

Broadway Malyan, an international firm with offices in the UK, Europe, Middle East and Asia, recently presented their design for the National Heart Center in Singapore. This hospital is a part of a larger master plan that will redevelop the country’s General Hospital Outram Campus in a more technologically advanced and environmentally friendly way.

Project description and more images after break.

Broadway Malyan’s ten story hospital is formatted to minimize travel distances for patients. The first six floors house the active zone of the hospital, with labs, facilities for surgery, radiology, and similar programs. The upper part of the building, floors 7-10, focus on portions that are patient-free, such as facilities for staff training.

“Fundamental to this is our ethos for the building-Placing People First– a philosophy which will ensure the needs of the individual are met at the Center in their everyday working, living, playing and healing lives, be they the patient, doctors or visitor,” commented Jason Pomeroy, director for Broadway Malyan’s Singapore office.

A key feature of the Heart Center lies in its abundance of open spaces that encourage interaction among patients, staff and workers. These spaces, namely courtyards and gardens, are fused with natural light and are naturally ventilated to complement the healing process. These spaces aim to socially connect all who use the building. The Center’s dynamic façade emphasizes these public areas as large portions of the skin seem to be peeled back to reveal the inner programs of the gardens.

Users enter the hospital through a spacious and naturally lit reception area.

The idea of openness is also carried through the main building as the halls are enlarged to create more circulation space. These enlarged passages serve a dual purpose as they maximize retail opportunities for users and create more space for operational efficiency for staff.

 

Broadway Malyan’s building is constructed using a modular method which will help expedite the construction phase of the project. Work will begin in September 2009 and is hoped to be completed as early as the Spring of 2012.