美国,红石峡谷游客中心

在其戏剧性峡谷的自然景观砂岩峰的对面,设计红石峡谷游客中心是为了为周围山脉景观提供休憩空间。这个游客中心与传统的游客中心不同,强调红岩峡谷的本身特性,代替了实景模拟和对伪天然场景的模仿。正如它的名字,解释了线和空间。建筑师用直线构筑建筑唤醒自然,控制内部外部空间之间的相互作用,形成一种巧妙的效应。

大量的资源保护操作被集成到建筑设计中,用以支撑它在沙漠中的存在,包括太阳光能和第一个使用太阳能收集器的机构。不仅如此,建筑师将展品从室内空调环境移到温和的室外微环境下,大幅减少了能源的利用同时为游客带来了独特真实的体验。

皮格马利翁karatzas的照片使红石峡谷游客中心充满了戏剧性气氛,准确地记录光影在建筑表皮上的旅程。自然和建筑环境之间的对话是显而易见的,现存的植物,黏土,天空和山脉与游客中心融为一体。“在这里,游客们可以得到与之相关科学,艺术,文化各个方面的介绍,将会加深他们在红石峡谷德印象,强烈的鼓励他们去亲近附近真实的自然景观。”


set against its dramatic natural landscape of sandstone peaks, the red rock canyon visitor center is designed to defer at all times to its mountainous surroundings. ‘[the center] _differs from traditional visitor centers by emphasizing the specific attributes of red rock canyon itself, in lieu of pseudo-natural imitations_,’ explains line and space. true to its name, the architect evokes the natural setting of the building using straight lines and controlled interplay between interior and exterior spaces, an effect caught deftly in pygmalion karatzas’ photographs.a number of resource conserving operations have been integrated into the

building’s design to support its existence in the desert, including

photovoltaics and the first institutional use of transpired solar collectors.

in addition to this, exhibits are relocated from air conditioned interiors

spaces to fully day lighted passive/active tempered microclimates.pygmalion karatzas’ photos lend a dramatic air to the center, and accurately document the journey of shadow and light over the face of the building. a dialogue between natural and built environments is evident, with the ever present plants, clay, sky and mountains encroaching onto and amplifying the physical intervention of the visitor center itself. _‘here, visitors receive an introduction to the relevant science, art and culture that will enhance their experience in red rock canyon, strongly encouraging them to visit the beauty of the real thing nearby.’__designboom has received this project from our ‘__DIY submissions__‘ feature,

where we welcome our readers to submit their own work for publication. see

more project submissions from our readers __here.__edited by: peter corboy | designboom_