摩洛哥,本杰里尔,大学教学楼 / 卡多 波菲尔

庭院,花园,广场,和半封闭的街道提供了一种互动的文化,并且融合了大量的绿色植物。橙色石膏制成的实心立方体通过整个高度的开口将建筑分隔开,在整个建筑物中建立虚与实的节奏感,类似于一种更大规模的结构与开放空间之间的关系。围绕北部和南部的房产线,较小的建筑群包括带有中央挺远的学生公寓。旁边是一家修道院,更大的开放公园带来了更大的聚集空间,在本册房间和教室之间有着休闲场所。

项目信息:

��Ŀ��Ϣ:

项目名称: université mohammed vi polytechnique

建成时间:2016年

项目地点:benguérir, morocco

客户:ocp group

总面积:540000平方米


courtyards, gardens, squares and semi-covered streets lend to a culture of interaction and integrate plenty of greenery. solid cubes of orange plaster are spaced by full-height openings establishing a solid/void rhythm throughout the buildings, similar in larger scale to the relationship between structure and open space. around the north and south property lines, clusters of smaller buildings comprise the student housing with central courtyards. next to the housing cloisters, larger open parks lend to larger gatherings while on the north side the recreational fields sit between housing and classrooms.project info:project: université mohammed vi polytechnique

year: 2016

location: benguérir, morocco

client: ocp group

total area: 540.000