丹麦,哥本哈根,旧筒仓改造为新公寓 / COBE建筑公司

“我们希望尽可能地保留筒仓的精神,无论是整体外观还是宏伟的混凝土内部方面,只需用一个新的表皮将谷仓包裹起来,”COBE建筑公司的创始人Dan Stubbergaard解释道。“目的是从内向外转变,使未来住在这里的居民和周边的城市生活也能感受到一种历史痕迹。”

项目概况:

项目名称:筒仓改造

位置:丹麦,哥本哈根

业主: klaus kastbjerg 和 NRE denmar

建筑师:COBE建筑公司

景观设计师:COBE建筑公司

工程师:balslev 和 wessberg

承办单位:NRE denmark

计划:住宅户型与公共功能规模:10000㎡

状态:2013委托,2017完成

摄影:rasmus hjortshøj – coast


_‘we wanted to retain the spirit of the silo as much as possible – both in terms of its monolithic exterior and majestic concrete interior, by simply draping it with a new overcoat,’_ explains COBE founder dan stubbergaard. _‘the aim was to transform it from the inside out in such a way that its new inhabitants and the surrounding urban life would highlight the structure’s identity and heritage.’_

project info:

name: the silo

location: copenhagen, denmark

clients: klaus kastbjerg and NRE denmark

architect: COBE

landscape architect: COBE

engineers: balslev and wessberg

contractor: NRE denmark

programme: residential apartments and public functions size: 10,000 sqm

status: commissioned in 2013, completed in 2017

photography: rasmus hjortshøj – coast