越南,胡志明市,LESS 住宅 / H.a

HA设计了位于胡志明市的排屋,其特点是结构内可移动的分隔系统,允许房主按自己的喜好定制布局。此外,穿孔的金属墙可以让阳光全天照亮房子,这在给城市转化干净空气的同时,也给房子的绿色植物施肥。

项目概况:

建筑师:H.a

地址:越南,胡志明市

建筑面积:72.0 平方米

项目年份:2017

摄影师:Quang Dam

施工:an quang minh coltd.

家具:h2.

照明:tan my a co.


HA‘s (human architecture) ho chi minh city townhouse features movable partition systems within the structure, allowing homeowners to customize the layout to their preference. additionally, the perforated metal walls allow for the sunlight to illuminate the house throughout the day, while feeding the house’s greenery while converting the clean air amongst the pollution of the city.

project info:

architects: h.a.

location: ho chi minh city, vietnam

project year: 2017

pictures: quang dam.

structural: an quang minh coltd.

construction: kakale coltd.

furniture: h2.

lighting: tan my a co.

_designboom has received this project from our ‘__DIY submissions__‘ feature, where we welcome our readers to submit their own work for publication. see more project submissions from our readers __here._

_edited by: lynn chaya | designboom_