英国,英格兰,彼得莱斯学校艺术设计学院 / Feilden Clegg Bradley Studios

Feilden Clegg Bradley Studios建筑事务所已经完成了英国彼得莱斯学校艺术设计学院的设计。该设计参考传统的农业建筑,创造了一系列无缝连接的谷仓空间,周边自然环境优美。该中心的照片由Hufton + Crow提供,这里将提供广泛的艺术和设计课程,包括绘画,时装和工业设计。

建筑上层由多个内部相连接的艺术工作室所组成,可以满足教学和个人创作的要求。建筑一层则主要集中了更加注重工艺技术的课程,木板覆盖的平台,既可用于绘画雕塑,又为师生提供了放松和沉思的空间。这座现代的建筑物就坐落在已有300年历史的老橡树的树荫下,旁边有一个旧的谷仓,可以在户外活动和学习中成长。FCB强调可持续性和通过被动设计技术与自然的联系,最大限度地利用自然采光,确保温度控制和采用可再生材料技术。

建材都采用了材料最原始的形态,格木屏构成了入口处的天棚,而外部的走廊则使建筑更加平易近人。通过敏感的选址、形式和材料的选择、建筑与相邻的现有建筑在一个复杂的历史悠久的场地进行对话。这是一个评判员对授予新的中心2017英国皇家建筑师学会奖的解释。

项目概况:

业主:彼得莱斯学校

建筑师:Feilden Clegg Bradley Studios

承包商:E W Beard Construction

结构工程师:Andrews Newby

环境工程师:Silcock Dawson & Partners Ltd

造价顾问:Stace LLP

项目经理:Big Yellow Group PLC

声学工程师:Arup

规划:Quod

地址:彼得斯菲尔德

工程预算:3900000英镑

完成时间:2018年秋


architects feilden clegg bradley studios (FCB) have completed the new art and design building for the bedales school in the UK. the design references traditional agricultural buildings to create a series of seamlessly connected barn forms built around nature. the center, photographed here by hufton + crow, will house a wide range of art and design classes including painting, fashion and industrial design.  

interconnected art-studios on the upper floor enable teaching and independent study while craft-based design courses are held on the ground floor. external circulation across covered decks provides flexible spaces to draw, paint or relax. the building sits in the shadow of a 300 year old oak tree, alongside a range of old barns in which ‘outdoor work’ is taught. FCB emphasized sustainability and a connection to nature through passive design techniques maximizing natural daylighting, ensuring temperature control, and employing renewable material techniques.

materials were used in their natural state throughout: a lattice timber screen shelters the entrance canopy and external walkway creating a welcoming gesture on approach to the building. ‘_t__hrough the sensitive siting, form and material choice, the building engages in dialogue with adjacent existing buildings, on what is a complex site with rich history’, _a judge explains on awarding the 2017 RIBA national award to the new center._ _

project info:

client: bedales school

architect: feilden clegg bradley studios

contractor: E W beard construction

structural engineer: andrews newby

environmental/m&e engineers: silcock dawson & partners ltd

quantity surveyor/cost consultant: stace LLP

project management: big yellow group PLC

acoustic engineers: arup

planning: quod

location: petersfield

construction value: £3,900,000

completion: autumn 2016