丹麦,Danfoss宇宙公园展览厅/J. MAYER H.j建筑师事务所

展览馆的空间着重强调室外景观和室内展览的融合。建筑的体型依据其功能和周围的公园环境。建筑的端点刻意模糊建筑和周围环境的分界线,并提供内外融合的空间,把内部和外部的展览空间结合起来。建筑的外轮廓有特色。

建筑师: J. MAYER H. 建筑师事务所

地点: 丹麦,Nordborg

客户: Danfoss Universe, Nordborg, Denmark

项目组: Juergen Mayer H., Marcus Blum, Thorsten Blatter, Andre Santer, Alessandra Raponi

设计年份: 2005-2006

建造年份: 2006-2007

建筑面积: 咖啡中心500 平方米 / 好奇中心 1,200 平方米

场地建筑师: Hallen & Nordby

技术顾问: Carl Bro

预算: US $3.86 million

摄影: J. Mayer H.

Danfoss宇宙公园是一个丹麦的科学园,它位于农业区内,靠近创始人的家和Danfoss总部。它于2005年5月开业,因为它取得了相当大的成功,所以已经进行了扩建。Danfoss宇宙公园第二阶段的总体规划包括一个展览大楼( Curiosity.Center )和一个餐厅( Food.Factory ),这样一个以夏季活动为主的室外公园在冬季也可在室内进行展览和科学实验活动。

原文:http://www.archdaily.com/13496/danfoss-universe-j-mayer-h-architects/

Architects: J. MAYER H. Architects

Location: Nordborg, Denmark

Client: Danfoss Universe, Nordborg, Denmark

Project Team: Juergen Mayer H., Marcus Blum, Thorsten Blatter, Andre Santer, Alessandra Raponi

Design Year: 2005-2006

Construction Year: 2006-2007

Constructed Area: Cafeteria_500 sqm / Curiosity Center_1,200 sqm

Architect on site: Hallen & Nordby

Technical Consultant: Carl Bro

Budget: US $3.86 million

Photographs: J. Mayer H.

The new buildings rise up from the ground and provide spaces which articulate the fusion of outdoor landscape and indoor exhibition. This active ground modulates according to program and location in the park. The endpoints of the buildings blur the line between building and park by offering inside-out spaces as display areas and projection surfaces related to the temporary exhibitions inside. Silhouettes, as groups of land formations, define the unique newly programmed horizon line of Danfoss Universe.

Danfoss Universe is a science park in Denmark, embedded in the agricultural landscape of Nordborg next to the founder’s home and the Danfoss HQ. It opened in May 2005 and is already enlarging due to its considerable success. The masterplan for Danfoss Universe Phase 2 includes an exhibition building (Curiosity.Center) and a restaurant (Food.Factory) which extends the summer based outdoor park into the winter months by enclosing spaces for exhibitions and scientific experiments.

版权:www.ArchGo.com 小宝宝熊

(点击此处下载所有大图 5.7 M)