澳大利亚,塔斯马尼亚,公园屋亭 / limal工作室

limal工作室已经委托设计了位于塔斯马尼亚freycinet国家公园的9个新小屋亭。从20世纪90年代开始,freycinet旅馆就开始运营了,里面有60个原有的小木屋,可以俯瞰牡蛎湾和壮观的花岗岩山。该景点吸引了希望放松,探索自然和惊人的美丽,塔斯马尼亚最古老的国家公园之一。

liminal工作室的展馆的正式性质来自于附近海湾的流体地形和分层的海岸花岗岩岩层。起伏的外观,与周围的环境相隐秘,向国家公园的特色致敬。freycinet的小屋转变了游客的体验,并为现有的60间小屋提供了一个不同的点,提供了一个高质量的,现代的,生态敏感的,特定地点的体验。

从地板到天花板的落地弧形窗户将户外的景色带入室内,强调沉浸在自然之中的体验。起居室和卧室的位置和相互作用形成了一个拥抱,让人想起附近的海湾,保护了宽敞的甲板,并为室外浴室提供了隐私。黑色的外部保护外壳是由烧焦的红色铁皮做成的——这一细节参考了丛林环境中火的重要性,同时增加了木材的寿命,确保展馆在视觉上是谨慎的。

liminal工作室意识到任何插入到自然景观的背景必须是一个安静的回应它的直接背景。在设置展馆的场地上花费了大量的时间,以确保达到最佳的隐居和沉浸体验。在方法上看到的固体形式在隐藏和揭示中起着重要的作用。从宽敞的地板到天花板的窗户,水景和依偎在灌木丛中的亲密感,在前门打开之前都没有完全实现。


liminal studios has been commissioned with the design of nine new cabin pavilions located in freycinet national park, tasmania. the freycinet lodge has been in operation since the 1990’s, with sixty pre-existing cabins overlooking great oyster bay as well as the dramatic granite hazard mountains. the site attracts travelers who wish to relax, explore the natural and breathtaking beauty of one of tasmania’s oldest national parks.

the formal qualities of liminal studio’s pavilions were drawn from both the fluid topography of the nearby bays and layered coastal granite rock formations. the undulating exteriors, which camouflage with their surrounding, pay homage to the character of the national park. the freycinet lodge pavilions transform the visitor experience and provide a point of difference to the existing sixty cabins, offering a quality, contemporary, eco-sensitive, site specific experience.

floor to ceiling curved windows bring the outdoors in, emphasizing the experience of being immersed in nature. the positioning and interplay of the living room and bedroom wing form an embrace reminiscent of nearby bays, protecting the generous deck and offering privacy to the outdoor bath. the black, exterior protective shell is made of charred red ironbark – a detail which both references the significance of fire in the bush environment, while increasing the longevity of the timber and ensuring the pavilions are visually discreet. 

liminal was conscious that any insertion into the natural landscape had to be a backdrop that presented a quiet response to its immediate context. considerable time was spent on site locating the pavilions to ensure the optimal experience of seclusion and immersion could be achieved. the solid form seen on approach plays an important role in the hide and reveal. the water views and the intimacy of being nestled in the bush, further enabled through the expansive floor to ceiling windows, isn’t fully realized until the front door is opened.