西班牙,煤库改造的办公室/baas

该室内设计位于一座公寓楼的一层,而这里曾经是巴塞罗那最后一个煤库所在地。

内部比街道的水平面低约2.5米,利用街道的自然坡度,在入口设置一个由金属和木材制成的夹层。

 

建筑师: Jordi Badia

地点: 西班牙,巴塞罗那

合作者: Marcos Catalán, Jordi Framis, Mariona Guàrdia, Jaime Batlle

结构: Eduard Doce, architect

服务: Consulting Lluís Duart

承包商: Conplapar, SL

项目年代: 2004

建造年代: 2007

摄影: Eugeni Pons

夹层没有铺满一层,而是只位于边缘地带,有利于自然采光,并丰富空间。

夹层和地面的工作区是相同的,都沿着墙壁布置,利用天窗采光。

 

原文:http://www.archdaily.com/28419/workspace-in-a-former-coal-bunker-baas/

(转载请注明来源http://www.ArchGo.com建筑实例 建筑图片 建筑文章翻译)

Architect: Jordi Badia

Location: Barcelona, Spain

Collaborators: Marcos Catalán, Jordi Framis, Mariona Guàrdia, Jaime Batlle

Structure: Eduard Doce, architect

Services: Consulting Lluís Duart

Contractor: Conplapar, SL

Project year: 2004

Construction year: 2007

Photographs: Eugeni Pons

 

The space is on the ground floor of an apartment block where one of the last coal bunkers in Barcelona was located.

 

The inside height, approximately 2.5 metres under street level, allowed the construction of a metal and wood mezzanine at access level, taking advantage of the natural slope of the street.

The mezzanine does not cover the space entirely but leaves an open midsection which gives natural light to the lower level and creates a double-level space.

 

The workspace distribution is the same on both levels: a row of offices along the wall which are illuminated by the existing skylights in the mezzanine.

版权:翻译 www.ArchGo.com 夔

(点击此处下载所有大图 1.0 M)