苏格兰, 阿伯丁, 孔雀视觉艺术中心/Brisac Gonzalez

苏格兰阿伯丁郡的孔雀视觉艺术中心(Peacock Visual Arts Centre's,由Brisac Gonzalez建筑师事务所设计)新馆的主要设计意图是,将新建筑结构与周围的台阶花园完美地融合在一起。新建筑预计2010年完工,将占据花园的三个台阶。由于其特殊位置,该中心将会借助街道层面的屋顶平台从上面进入室内。屋顶同时起到了社会活动和各种室外活动的公共平台作用。新的视觉艺术中心将容纳版画复制工作室、展览空间、办公室和餐厅,还将容纳阿伯丁市议会艺术发展和教育空间。建筑的形体和结构设计为室内带来了大量的自然光线。

 

 

建筑的结构与花园很好的融合在一起。

建筑将容纳新的展览空间

 

原文:http://www.designboom.com/weblog/cat/9/view/7955/brisac-gonzalez-peacock-visual-arts-centre-scotland.html

(转载请注明来源http://www.ArchGo.com建筑实例 建筑图片 建筑文章翻译)

designed by brisac gonzalez architects, the aim of the peacock visual arts centre's new building

in aberdeen, scotland is to seamlessly integrate the structure into the union terrace gardens

of its surrounding environment. set for completion in 2010, the building will be situated

on three stepped terraces within the gardens. because of its positioning, the centre will be

accessed from the top down, via the roof plane which is at street level. the roof also acts as a

public terrace for communal activities and various outdoor events. the visual art centre will

include printmaking workshops, exhibition spaces, offices and restaurant and will house the

aberdeen city council's arts development and education spaces. the architectural construction

allows an abundance of natural light into the interior.

the building's structure is physically integrated into the gardens

the building will house new gallery spaces

版权:翻译 www.ArchGo.com 海天一线

(本文图片zip下载 0.38 M)

(本文pdf下载 0.33 M)