荷兰, Soest别墅/Zecc

建筑师:Zecc Architecten

地点:荷兰Soest

业主:私人

时间:2007-2009年

摄影:Cornbread Works

 

 

荷兰Soest森林一个宽阔的场地上建起了这样一个别墅。该建筑的主要设计思想是三层建筑的空间连接性。从地下室到第二层有个贯穿的中庭。从入口处穿越中庭直达花园产生出优美的景观。卫生间、衣柜、壁橱也都与开敞中庭相连。中庭周边的矮墙沿各功能空间平滑布置,创造出一个三层间的雕塑化连接体。

 

原文:http://www.archdaily.com/39068/villa-soest-zecc-architecten/

(转载请注明来源http://www.ArchGo.com建筑实例 建筑图片 建筑文章翻译)

Architect: Zecc Architecten

Location: Soest, The Netherlands

Client: Private

Project year: 2007-2009

Photographs: Cornbread Works

On a wide constructing site in the woods of Soest (The Netherlands) a new villa will be build. An important theme while designing the house is de spatial connection between the three floors. From basement to the second floor a void has been planned.Standing at the front entrance a view over the void, directly into the garden, is provided. Functions as the toilet, wardrobe and closets are connected to this void. The parapet around the void continues smoothly into these functional spaces and make sure a sculptural link between the three floors is created.

版权:翻译 www.ArchGo.com 天蝎

(本文图片zip下载 3.96 M)

(本文pdf下载 1.26 M)