意大利,阁楼改住宅/Pietropoli工作室

建筑师: Studio Pietropoli

地点: 意大利,Bassano del Grappa

负责建筑师: Guido&Martino Pietropoli

合作者: Alberto Franchini

业主: 私人

建筑面积: 280 平方米

项目年代: 2001-2009

摄影: Martino Pietropoli

 

 

这个住宅单元是一个老建筑的阁楼,面对Bassano del Grappa市美丽的della Libertà广场。业主明确要求不改变空间的连续性,新的建筑部件只能是原有大型木屋顶的补充。

大片家具占据该空间,起到了夹层的作用。卧室和其它服务空间没有破坏视觉的连续性。最后,餐厅朝着巨大的两层高的花园平台。

 

原文:http://www.archdaily.com/39925/penthouse-studio-pietropoli/

(转载请注明来源http://www.ArchGo.com建筑实例 建筑图片 建筑文章翻译)

Architect: Studio Pietropoli

Location: Bassano del Grappa, Italy

Architects in charge: Guido&Martino Pietropoli

Collaborators: Alberto Franchini

Client: Private

Constructed Area: 280 sqm

Project years: 2001-2009

Photographs: Martino Pietropoli

The apartment is a penthouse in an old building facing Piazza della Libertà in the beautiful city of Bassano del Grappa. The explicit request of the client was to keep the unity of the wide space unchanged, complemented by the big wooden roof structures.

A large piece of furniture occupies this space realizing a sort of mezzanine, housing a bedroom and other service spaces without interrupting the visual continuum of the evocative views. Finally, the dining room opens up toward a huge two-level terrazza enriched by a garden.

版权:翻译 www.ArchGo.com 戎

(本文图片zip下载 1.0 M)

(本文pdf下载 0.4 M)