葡萄牙,学习中心/ProtoConcept

建筑师: ProtoConcept

地点: 葡萄牙, Fontelo’s Park, Viseu

业主: Viseu City Council

项目组: Fernando Gaspar, Hugo Carvalho, Ricardo Henriques, José Ferreira, Frederico Neves

结构工程师: Alexandra Vieira

电、光、管道工程: Oscar Sarabando, Cristina Santos

景观: ProtoConcept

总承包商: ProtoConcept

项目年代: 2006

摄影: Fernando Gaspar

 

 

该建筑使用的透明的建筑材料,它与周围的自然环境和平对话,它位于道路的尽端,不影响城市规划。就在路的尽头。此外,建筑没有破坏原有的树木。

建筑的室内特别考虑了好周围环境的关系,并且进行了动静分区。室内的小房间空间强调了包含和被包含的物体的概念。

 

原文:http://www.archdaily.com/40181/study-center-protoconcept/

(转载请注明来源http://www.ArchGo.com建筑实例 建筑图片 建筑文章翻译)

Architects: ProtoConcept

Location: Fontelo’s Park, Viseu, Portugal

Client: Viseu City Council

Project team: Fernando Gaspar, Hugo Carvalho, Ricardo Henriques, José Ferreira, Frederico Neves

Structural Engineering: Alexandra Vieira

Electrical, Lighting & Plumbing Engineering: Oscar Sarabando, Cristina Santos

Landscaping: ProtoConcept

General Contractor: ProtoConcept

Project year: 2006

Photographs: Fernando Gaspar

The transparency of the building the construction material used, establishes a pacific dialog with the surrounding natural environment without compromising the purpose of urban planning, in relation to the end of the road. The implantation of the building is done without damaging existing tree species.

The interior special organization took into account a more effective relation with the immediate surroundings, and predicted that the circulation would be made from the most public / noisy area to the calmer /study area. The interior volume that distributes the compartments releases the structural geometry of the building, emphasizing the idea of container and contained object.

版权:翻译 www.ArchGo.com K

(本文图片zip下载 5.17 M)

(本文pdf下载 1.69 M)