荷兰, 格罗宁根, SOZAWE大楼/NL Architects

NL建筑师事务所设计的SOZAWE(welfare department and work agency,福利与工作部)大楼位于荷兰格罗宁根市。该建筑由办公空间、室内共享大厅和215个停车位共同构成。NL事务所试图构筑一个开放的建筑,吸引人并可持续发展。该设计的核心部分是开敞的“大市场”或者叫“广场”的室内空间,这里创造了该部门与其客户间的交互共享大厅。

办公楼顶部台阶状的体量形式创造了各层间良好的穿插与连接关系。办公室总共9层,每一层都有室外花园平台,并拥有良好的城市景观。

 

 

 

原文:http://www.designboom.com/weblog/cat/9/view/8236/nl-architects-sozawe.html

(转载请注明来源http://www.ArchGo.com建筑实例 建筑图片 建筑文章翻译)

SOZAWE (welfare department and work agency) by NL architects is located in

the city of groningen; consisting of office spaces, a large interior public space and 215

parking spaces. in their design NL aimed to construct a building which was open,

inviting and sustainable. a crucial part of the program was the 'marketplace' or 'square'

to allow interaction between the department and its customers.

 

the stepped volume typology for the office building creates numerous cross relations

between floors. in total there are 9 office floors. each floor has access to an outdoor

space that will feature trees and a view over the city.

版权:翻译 www.ArchGo.com 海天一线

(本文图片zip下载 1.4 M)

(本文pdf下载 0.99 M)