丹麦,新古典建筑Frederiksberg法院大楼的扩建设计竞赛/3XN

丹麦建筑师事务所3XN今年“火了”:他们赢得了Randers艺术博物馆的设计竞赛、Aarhus新文化中心的设计竞赛、他们设计的Saxo银行荣获英国皇家建筑师学会国际奖,Kim Herforth Nielsen(合伙人,创始人) 获得丹麦的建筑最高荣誉 ,C.F. Hansen奖章。

现在,他们赢得了在丹麦的新古典建筑Frederiksberg法院大楼的扩建设计竞赛。 新大楼沿用了附近建筑的控制线,以现代风格重新诠释水平线,材料和屋顶。

从建筑旁边的公共广场看,建筑沉重的体量的底部角落悬挑,给人以轻盈感。

 

 

新法院大楼将是现有新古典建筑的自然延伸,但新建筑仍然用现代和当代建筑手法的表现自己的身份。新建筑明显采用了旁边的Frederiksberg法院大楼的建筑风格。新建筑是古典的,并富于动感,用马鞍式屋顶显示了当代的建筑风格。

在新法院的内部着重于法律改革的要求,并保持安全和内部隔离。因此,建筑让其其雇员,被告,证人和嘉宾有一个开放和友好的环境,同时,内部有明确的路径指示。新建筑的内部有一个小的开放中庭,让光线和新鲜空气进入室内。内部的房间有白天的感觉,建筑的中心部分有了轻盈感,可在此会见客人。

该法院预计在2012年上半年完成。

地点: Howitzvej, Frederiksberg, 丹麦

业主: Slots- og Ejendomsstyrelsen

获奖: 1. prize in invited competition 2009

面积: 5,000 m2

预算: EUR 25 m

建筑师: 3XN

工程师: Lemming & Eriksson

景观: Schønherr Landskab

 

原文:http://www.archdaily.com/42111/3xn-wins-competition-for-new-frederiksberg-courthouse-in-denmark/

(转载请注明来源http://www.ArchGo.com建筑实例 建筑图片 建筑文章翻译)

Danish office 3XN is “on fire” this year: they won the competition for the Randers Museum of Art, the competition for a new cultural center in Aarhus, the Saxo Bank won the RIBA International Award, and Kim Herforth Nielsen (partner and founder) received Denmark’s highest Architectural Honour, the C.F. Hansen Medal.

 

And now, they won the competition for the Frederiksberg Courthouse in Denmark, an extension to a neo-classical building. The new building follows the line of the neighborhood’s architecture, reinterpreted in a contemporary style, following the horizontal lines, materials and roof.

 

From the public square right next to the building, the heavy volume looks lighter as the opening in the corner give a sense of cantilevering.

The new Courthouse will be a natural extension of the existing neo-classical building, yet still maintaining its own identity through a modern and contemporary expression. The building design is therefore composed with clear references to the architectural style of the refined neighborhood of Frederiksberg. The form of the structure is both classic and dynamic – standing as a modern interpretation of the classical saddle style roof.

The interior of the courthouse focuses on compliance with the law reform’s requirements on security and internal segregations in the building. Therefore, the building provides its employees, the defendants, witnesses and guests an open and friendly environment in which it is easy for the different user groups to navigate. A small atrium cuts through the middle of the building; drawing light deep into the interior creating an open and airy connection across departments. This creates the feeling of direct daylight in the rooms and gives a general lightness to the building’s inner core, meeting the visitors as they come up from the foyer.

The Courthouse is expected for completion during the first half of 2012.

Address: Howitzvej, Frederiksberg, DK

Client: Slots- og Ejendomsstyrelsen

Award: 1. prize in invited competition 2009

Area: 5,000 m2

Budget: EUR 25 m

Architect: 3XN

Engineer: Lemming & Eriksson

Landscape Architect: Schønherr Landskab

版权:翻译 www.ArchGo.com K

(本文图片zip下载 0.52 M)

(本文pdf下载 0.29 M)