澳大利亚,墨尔本,字母住宅/Andrew J Wiener

它像一支被海水冲到墨尔本南面Mornington半岛岸边的小舟,它的周围是典型澳洲海滩房屋。从街头上看过去,它不规则的形状让人不知道里面是怎么样的。

 

 

走近看,立面是完整一体的。McBride Charles Ryan的设计组认为,该形式表现了开放社区中的度假用房的随意性,在周末使用它,或者和朋友们在星期天一起喝酒。

建筑师评估了Blairgowrie现有建筑的尺度,新住宅不应该是社区的障碍。相反,它谦逊的不规则形状令人印象深刻,靠近沙滩的走廊连接4个卧室。屋顶上是黑色和白色的木材。

住宅内部是戏剧性的红色支持结构,它是最引人注目的室内构件。建筑师认为,人们会在这里记住沙滩,在这里,你会看到家人和家庭成员的成长。 -Andrew J Wiener

 

原文:http://www.thecoolhunter.net/article/detail/1467/letter-box-house-melbourne

翻译 www.ArchGo.com 参数

(转载请注明来源http://www.ArchGo.com建筑实例 建筑图片 建筑文章翻译)

It seems as though a wooden boat washed up on shore amidst a neighbourhood of typical Aussie beach houses just south of Melbourne on the Mornington Peninsula. From the street the house’s irregular form reveals nothing of what unfolds once within the property.

At a closer look, the façade consists solely of a postbox. According to the design team at McBride Charles Ryan the openness of a holiday house in a beach community renders the front door arbitrary. You stop in for the weekend – your mates stop over for a Sunday afternoon drink.

The architects valued the existing scale of Blairgowrie – the house is certainly not an obstruction built within the community. Instead, it’s modest irregularity opens up into an impressive four-bedroom beach verandah. Bold blacks and whites sit on top of the stained timber floors, which run the length of the house.

A dramatic red support structure, the most striking interior feature, draws the divide between inside and out. According to the architects, the support shelves are where beach memories will be stored – a place where all the stuff you see every day will sit as you and your family grow. - Andrew J Wiener