英国,伦敦,观景云

观景云是为伦敦设计一个新型观景平台。该项目由来自世界各地的设计师和思想家组成的多学科团队设计而成。该设计主旨在于:“将参观者与整个伦敦以及整个世界相连接,使之沉浸在天气与数字信息风暴之中。”此设计不仅是一个单纯的概念,而是致力于成为即将到来的2012年伦敦奥运会的一个纪念碑。“主体结构由中心一组精致的柱阵组成,像榕树的须根一样从天而降。”每个向上到达观景云的攀登脚步都为巨大的能量收集提供了一份力量,从而点亮顶层的LED灯,从而可以展示出纷呈的图片信息。

 

 

 

原文:http://www.designboom.com/weblog/cat/9/view/8640/the-cloud.html

翻译 www.ArchGo.com ANiMaL

(转载请注明来源http://www.ArchGo.com建筑实例 建筑图片 建筑文章翻译)

the cloud is a concept design for a new form of observation deck created for the city of london.

the project was developed by a multi-disciplinary team that brings together designers and thinkers from

all over the world. the design is about ‘connecting visitors to both the whole of london and the whole of

the world, immersing them in euphoric gusts of weather and digital data’. while just a concept, the design

aims to be a monument for the upcoming olympics in 2012. the cloud proposes a new form of monument

that is both physical and digital. ‘the structure is comprised of a filigree central array of columns –

servicing as circulation systems dropping from the sky like the tendrils of a banyan tree system. each

individual footstep on the ascent to the cloud participates in a vast collective energy-harvesting effort’

that would power LED lights at the top of the design that can display images of messages.