日本,广岛,包裹住宅/未来工作室

日本建筑事务所未来工作室设计了这个位于日本广岛的住宅。“包裹”住宅其当地描述了该建筑特色,建筑外墙体向室内空间伸展,包裹起一片绿色庭院。外墙面敷以黑色镀锌钢板,与室内的极简色调形成事宜的对比。光线从斜坡墙面上部的开口进入室内,为这个坐落在人员密集区域的住宅提供了一种宽敞的感觉。斜起的墙面同时也保证了住宅的私密性。

 

 

 

原文:http://www.archdaily.com/49044/wrap-house-future-studio/

翻译 www.ArchGo.com 天蝎

(转载请注明来源http://www.ArchGo.com建筑实例 建筑图片 建筑文章翻译)

Future Studio, a Japanese architecture firm, designed a residence in Hiroshima City, Japan. Fittingly named the Wrap House, the home’s walls extended past the interior spaces to enclose a green area. The exterior is clad in black galvanized steel plates which contrast nicely to the interior’s minimalistic hues. The sloping diagonal walls allow light to penetrate the home, providing a spacious feeling to the home which is situated in a densely populated area. The diagonals also maintain the residents’ privacy.