德国,Zimmern,社区中心/Ecker建筑师事务所

建筑师: Ecker 建筑师事务所

地点: 德国, Zimmern

客户: Gemeinde Seckach

建筑面积: 1,100 平方米

项目年代: 2004-2005

摄影: Constantin Mayer, Köln

建筑是为了举行各种会员的文化活动,也举行体育赛事和季节性节日活动。它必须具有灵活性、耐用性和安全性。建筑内有500个座位,其内容包括青年俱乐部、地方官员办事处和镇医生诊所。入口的标高与街道齐平,主要的厅位于地面4米标高以下。宽阔的走廊通向各处,并可以从上往下看见大厅举行的活动。

楼梯位于论坛的两端,连接两层。食物制作、存储、休息室和机房位于入口以下。建筑法规要求,这些房间必须有阳光和新鲜空气。45度的采光井满足环保要求,并成为引人注目之处。采光筒为社区活动提供了阳光。

 

原文:http://www.archdaily.com/32716/community-center-in-zimmern-ecker-architekten/

翻译 www.ArchGo.com

(转载请注明来源http://www.ArchGo.com建筑实例 建筑图片 建筑文章翻译)

Architects: Ecker Architekten

Location: Zimmern, Germany

Client: Gemeinde Seckach

Construction Area: 1,100 sqm

Project year: 2004-2005

Photographs: Constantin Mayer, Köln

Built to house cultural events in a town with active club membership, this hall also hosts sporting events and seasonal festivals. A composite use required flexibility, durability, and safety. Seating 500, the project houses a youth club, offices for local officials, and the town doctor. The sectional resolution of the entrance at street level and the main hall four metres below, generates the space. A broad corridor provides access to public facilities, and provides an overview of activities taking place in the hall.

Stairs terminate both ends of this tribune, connecting the upper and lower levels. Food service, storage, green rooms and mechanical areas are housed beneath the entrance block. Code requires that these rooms receive daylight and fresh air. Concrete sewer culverts mounted at 45 degrees to the foundation walls fulfill environmental requirements and lend a dramatic character to the streetscape. These light cannons are lit for events, signaling activities to the community.