瑞士,Ernest Koller展览馆/Berrel Berrel Krautler

展览馆是为了纪念一个商人和发明家Ernst Koller。BBK设计的展览馆是多功能开放空间,可以让教育机构举办会议,工作室,和展览。展览馆表达了Koller的精神,是巴塞尔大学校校园中学生们的创新中心,可以举行头脑风暴集体讨论和设计。

展览馆的外面是大块的玻璃面板,中间是薄膜胶片。胶片上的内容是Koller设计并获得专利的金属框架的内容。

空间有自己强烈的性格,黑色的金属地板给室内以“贵族”气质。

展馆表现了专注的天才(Ernst Koller)的精神,同时也是学生们展现他们追求的地方。


Built in memory of Ernst Koller, a businessman and inventor, BBK’s pavilion is a multipurpose space open to the educational community for meetings, workshops and exhibitions. The pavilion, in the spirit of Koller, will serve as a creative center where students on the Basel University campus can come together to brainstorm and design.

The shell of the pavilion consists of large-sized glass panels with a laminated film sandwiched between the discs. The film is a digitized texture of sections of metal frames designed and patented by Koller.

Adding a strong sense of character to the space, the floor is made of black steel plates giving the interior a ‘noble’ air.

The pavilion is meant to be a simplistic expression of the genius to whom it was dedicated, and be outfitted to serve students’ pursuit of their passions.