瑞士,伯韦,敬老院/Geninasca Delefortrie

建筑师: Geninasca Delefortrie 建筑师事务所

地点: 瑞士伯韦

项目经理: Philippe von Bergen

合作者: Valèrie Mathez, Angelo Melcarne

业主: FidFund Management SA

建筑面积: 6,164 sqm

项目时间: 2008-2009

摄影: Thomas Jantscher

古老的山崖上需要一个医疗为主的公建是该设计的起源。当然,新设计如何与现存的伯韦城堡和村舍(为1896年的日内瓦瑞士国家展而建)的比例相协调?

该设计给出了这样的答案,一个与现状植被和受保护的建筑相连的具有雕塑感的建筑。建筑的可塑化形式通过开敞和白色的运用得以强化。

建筑内部,最有效的家庭格局通过特殊的室内质感加以实现。


Architects: Geninasca Delefortrie Architectes

Location: Bevaix, Switzerland

Project Manager: Philippe von Bergen

Collaborators: Valèrie Mathez, Angelo Melcarne

Owner: FidFund Management SA

Project Area: 6,164 sqm

Project Year: 2008-2009

Photographs: Thomas Jantscher

The need for a major medical program in a place steeped in history is the origin of the design process. Indeed, how to reconcile the scale of the new design with the presence of the Bevaix Castle and Cottage built for the Swiss national exhibition in Geneva in 1896.

The answer is a sculptural project articulated with the existing vegetation and protected buildings. The plasticity of the building is enhanced by the treatment of the openings and the white color.

Inside, the spacial quality generated makes the most effective restraint home typology.