美国,阿斯彭,诺夫二世住宅/Studio B Architectts

建筑师: Studio B Architects

地点: 美国,科罗拉多,阿斯彭

场地面积: 10,800 平方英尺

建筑面积: 3,200 平方英尺

项目时间: 2010

摄影: Derek Skalko & Raul Garcia

这个小的残缺楔形场地空闲了很多年,这主要是因为场地的众多限制和其复杂性。其中包括:两个街道面;两街面10'-0''的积雪堆积;阿斯彭市主要的水和电管线就在建筑物的下面,建筑物需要重新设计位置,并需要一年时间的审批;阿斯彭市西端历史区域的严格条例。

该设计的解决方案是直接对这些限制条件作出回应,并产生了一座石材覆盖的“雕塑”,而且两层高的空间与主人在室内摆放的艺术收藏品相适应。

3200平方英尺的面积被分成上部的私密层、公共空间层以及下部的访客层。室外建筑材料使用了轻质的石灰岩板和铝制门窗。该项目施工期为15个月,但是之前的审批时间长大18个月。


Architects: Studio B Architects

Location: Aspen, Colorado, USA

Site Area: 10,800 sf

Project Area: 3,200 sf

Project Year: 2010

Photographs: Derek Skalko & Raul Garcia

This small residual wedge-shaped property sat vacant for years given its many site restraints and complexities including; front streets on two sides, 10'-0'' snow storage easements on 2 sides, buried City of Aspen main water and electric lines directly under the building footprint which required re-location and a year of approvals and strict zoning ordinances given its location in Aspen��s Historic West End.

The resulting solution is a direct response to these parameters and is a stone clad 'sculpture' which hints to the owners' art collection housed primarily within its double-height space.

The program of 3200 square feet is divided between an upper private level, the public main floor and the lower guest level. The exterior materials consist of a light-weight limestone panel system with aluminum windows and doors. The project required 15 months to construct and 18 months of approvals prior.