维京群岛,自豪而安逸的岛上住宅/Lindsay Brown工作室

在夏季,我们向大家介绍了Lindsay Brown圣地亚哥滨水复兴规划。Brown一直致力于通过步行街使一种新的生活方式进入城市地区。他的机构也涉及一些小的项目,比如小岛住宅。该项目位于美属维尔京群岛的圣.克鲁瓦岛,住宅的灵感来自于客户对航海的热情,设计利用基地的气候特点,设计了很多相应的元素,如:通风廊,水池,有屋顶的空间和特定的朝向。

住宅明确有力的曲线适合基地的环境,形式大胆而协调,成为该项目的特征。住宅位于一个迎风的,由风暴和海水侵蚀出的山坡上。住宅采用扇形的平面,可以由此鼓励居住者之间互相交流,同时环境可以融入房间和庭院。

由于住宅面临风暴影响,需要承受强风和水,要能自我支持,能自行发电,储存足够的饮用水。为了防止飓风破坏,特别定制了玻璃,并研究开发可卷起的,耐冲击和腐蚀的幕布。

由于设计者的可持续和材料的哲学,项目的土方是平衡的,不会破坏场地之外的土。建筑材料模仿岩石的颜色和纹理,一直延伸到珊瑚海滩中。半地下的布置方式可以利用地热和混凝土结构的储热。

项目名: “PRIDE’S REST”

地点: 美维京群岛,Christainstead

客户: 匿名

建筑设计: Brown Studio Inc. DESIGN + BUILD

设计组: Design: Lindsay Brown Production: Tiago Viegas, Ruby Rayes, Heather Caster

项目面积: 3,000 平方英尺

结构设计: Envision Engineering

承包商: Brown Studio Inc. DESIGN + BUILD

地产: na

项目时间: 2010-2011


During the summer, we introduced Lindsay Brown and his San Diego Waterfront revitalization plan. While Brown continues to push forward his scheme that brings a new life into the area’s urban edge through the implementation of a pedestrian public realm, his firm has designed some great smaller scale projects, such as his Island residence. The project, which is situated in St. Croix in the US Virgin Islands, was inspired by the client’s passion for sailing and utilizes the site’s climatic conditions to drive many design elements such as breezeways, pools, covered areas and orientation.

The residence’s strong curve fits neatly into the site context, resulting in a bold yet integrated form that gives character to the project. The house rests on a small windward cove carved by pushing tides and storm waters. The residence’s radial plan encourages users to interact with one another and the environment while circulating through the home and courtyard.

As the house faces against the prevailing storm winds, the design needs to withstand hurricane force winds and water and be completely self sufficient with leach field, power production and potable water storage. Special screens were developed to prevent hurricane damage to glazed areas, and research is being done to develop a rolling screening material that is impact and rust resistant.

True to the studio’s sustainable and material philosophies, the project’s cut and fill strategy equalized to prevent any on or off site hauling of soil, while the materials were specifically chosen to mimic the colors and textures of the rock face bluff that extends to the coral beach. The semi-earthen structure will provide geothermal conditioning of pool water and thermal mass of concrete structure.

Project: “PRIDE’S REST”

Location: Christainstead, US Virgin Islands

Client: Anonymous

Architecture: Brown Studio Inc. DESIGN + BUILD

Design team: Design: Lindsay Brown Production: Tiago Viegas, Ruby Rayes, Heather Caster

Project Area: 3,000 sqft interior 3,000 sqft exterior

Structural Engineering: Envision Engineering

Contractors: Brown Studio Inc. DESIGN + BUILD

Project Estimate: na

Initiation of Project: 2010

Completion of project: 2011