法国,圣巴特勒米岛的住宅/Barnes Coy事务所

建筑师: Barnes Coy Architects / Robert Barnes and Chris Coy

地点: 法国,圣巴特勒米岛

项目建筑师: Charles Sferrazza

室内设计: Lynne Grossman

建造: Xavier David EURL

建筑面积: Interior 3,000 平方英尺; 阳台 3,500 平方英尺

项目年代: 2007

摄影: Robert Moore Brown

住宅在一个高而长的半岛上,有南面、西面、北面,三个方向,270度的景观。房子的长轴沿着日出和日落的方向,垂直于半岛的轴。主要的开放空间从北到南,墙后的卧室偏转一个角度,朝向东南,使西面的空间更开阔。效果是类似越过海湾看其他岛屿的取景框。每间卧室有一个私人阳台,阳台上有户外淋浴设施。

西立面和南立面都是从地板到天花板的玻璃。玻璃从墙角开始,插进外墙,房间完全开放,宾夕法尼亚石灰石墙一直延伸。这使得主起居室与外界无缝连接,让整个环境成为住宅的延续。

墙壁采用宾夕法尼亚州的石灰石,地板采用亮状鲍迪豆木,台面采用打磨混凝土 ,阳台采用蓝石。


Architect: Barnes Coy Architects / Robert Barnes and Chris Coy
Location: St. Barthelemy,

The house is sited on a high, thin peninsula, affording 270 degree views from South through West to North. The long axis of the house is perpendicular to the axis of the peninsula, aligning it with sunrise and sunset. The main space is open from North to South, with bedrooms behind a wall that angles away toward the South-East, making the space wider at the West end of the house. The effect is akin to a lens opening up to the view across a bay and other islands beyond. Each bedroom opens to a private walled terrace with an outdoor shower beneath a pergola.

The West and South facades are floor-to-ceiling glass panels. The glass panels part at the corner and slide into the exterior walls, opening the house completely and allowing the Pennsylvania Limestone wall to extend beyond without interruption. This allows for a seamless connection between the main living space and the exterior spaces, engaging the entire site as an extension of the house.

The walls are Pennsylvania limestone, floors are sucupira wood, countertops are polished